петак, 16. септембар 2011.

Naćosi


Potrebno je: 
1 kesa torilja čipsa
2-3 kašike čili sosa
ljuta tucana aleva paprika (po ukusu)
1 glavica crnog luka
500gr. mlevenog mesa
vegeta
origano
Postupak pripreme:
Na zagrejanom ulju propržiti sitno crni luk i mleveno meso i začiniti vegetom.
U činiju staviti ljutu alevu papriku, origano, malo vode i čili sos pa razmutiti i sipati u meso.
Sve ovo jos 5-10 min. prokrčkati pa preliti tortilja čips .














2 коментара:

  1. Ovo je kod mene obavezno na stolu kad naidju moej drugarice.Ali obavezno i neki ljut sos uz to;)

    ОдговориИзбриши
  2. Vec dugo imam recept ali nikako da probam...i evo konacno....super je i ovaj je ca ljutim cili sosom....pozdrav!!!

    ОдговориИзбриши