100gr. mlevenog keksa
150gr. ml. oraha
150gr. šećera u prahu
100ml. gaziranog soka od pomirandže
kašičica ekstrata od jagode
kašičica ekstrata vanile
50gr. čokolade za kuvanje
Za preliv:
150gr. čokolade za kuvanje
3 kašike ulja
Postupak pripreme:
U sud staviti mlevene orahe, keks, šećer u prahu i sok, pa sve sjediniti.
Podeliti masu na tri dela, u prvi deo umešati otopljenu čokoladu, u drugi ekstrat jagode a u treći ekstrat vanile.
Svaku smesu razviti u formu valjka, debljine prsta.
Žuti i braon valjak stavite jedan uz drugi i prelijte delom rastopljene čokolade, vodeći računa da i između njih bude čokolade.
Na sredinu staviti crveni valjak.
Sve preliti čokoladom.
Divan trio Snežana.i tako lepa fotka.
ОдговориИзбришиDa iskoristim priliku da te pozovem na moj blog I Nagradnu Igru Tradicionalno Srpski .Ovo važi I za čitaoce tvoga bloga.Nagrade su lepe I igra traje do kraja Februara.
Sve o Nagradnoj Igri možće s epročitatai ovde
http://dzolistic.blogspot.co.nz/p/nagradna-igra.html
Hvala ti draga moja,
ОдговориИзбришиspremam se za nagradnu igru, nisam te sreće....ali ti ubrzo šaljem receptiće...pozdravljam te!!!!!