среда, 23. март 2011.

After eight torta




Kore:
  • 5 jaja 
  • 5 kašika šećera
  • 3 kašike brašna
  • 2 kašike kakaa
  • 1 prašak za pecivo
Fil:
  • 500ml biljne slatke pavlake
  • 500ml slatke pavlake
  • 200g after eight čokoladica ili mini mint čokolade "Najlepše želje"
            Priprema :
  • Uveče na blagoj vatri zagrejati slatku pavlaku i u njoj pažljivo otopiti after eight ili mini mint čokoladice.
  • Pavlaka ne sme da provri.
  • Ostaviti da se preko noći dobro ohladi u frižideru. Tako se postiže intenzivan ukus mente.
  • Ispeći 2 kore, ohladiti ih i prerezati po sredini.
  • Dobro umutiti slatku pavlaku u kojoj su rastopljene čokoladice i dodati 3 učvršćivača za slatku pavlaku.
  • Posebno umutiti biljnu slatku pavlaku i polovinu pomešati sa slatkom pavlakom sa čokoladicama.
  • Ređati koru, fil sa after eight čokoladicama, kora, fil bez čokoladica, kora, fil sa čokoladicama i završiti korom.
  • Umutiti 200ml slatke pavlake i ukrasiti tortu.

    Нема коментара:

    Постави коментар