50 g bele čokolade,
75 g putera
150 g muslija sa ukusom meda
Za krem:
200gr. borovnica,
600gr. neslanog
krem sira,
300gr. milerama,
3 kesice želatina
75gr. šećera
1 kesica pudinga od vanile
Borovnice operite i dobro ocedite.
Puter otopite u šerpici, dodajte komade čokolade, malo
izmrvljeni musli, dobro promešajte, sipajte u kalup za tortu obložen masnim
papirom, pritisnite kašikom i ostavite da se hladi u frižideru 45 minuta.
Mikserom umutite krem sir sa mileramom, dodajte želatin fiks i šećer, i još
malo mutite.
Puding skuvajte prema uputstvu sa pakovanja, u ½ lvode u
koju ste stavili dve kašike sirupa od aronije, a zatim ga umešajte u krem i
dodatjte borovnice.
Fil sipati preko musli podloge i ostaviti da se dobro
ohladi.
Ukrasiti svežim borovnicama i bobicama aronije.
Нема коментара:
Постави коментар