Potrebno je:
200gr. šećera
4-5 kašika vode (samo da pokrije šećer)
150gr. mlevenih oraha
150gr. ušećerene kore pomorandže (arančini)
50gr badema (iseckanih na listiće)
50gr. čokolade
Postupak pripreme:
Ušpinovati šećer, skloniti sa šporeta, dodati čokoladu, mlevene orahe, bademe i ušećerenu koru pomorandže pa sve to lagano sjediniti.
Kalup obložiti folijom, sipati smesu i ostaviti da se dobro rashladi, seći na trouglove i služiti.
200gr. šećera
4-5 kašika vode (samo da pokrije šećer)
150gr. mlevenih oraha
150gr. ušećerene kore pomorandže (arančini)
50gr badema (iseckanih na listiće)
50gr. čokolade
Postupak pripreme:
Ušpinovati šećer, skloniti sa šporeta, dodati čokoladu, mlevene orahe, bademe i ušećerenu koru pomorandže pa sve to lagano sjediniti.
Kalup obložiti folijom, sipati smesu i ostaviti da se dobro rashladi, seći na trouglove i služiti.
Нема коментара:
Постави коментар